Menu
Shopping Cart

Half-moon reversible cast iron grates KamadoClub PRO/PRO 2, 46.7 cm

Half-moon reversible cast iron grates KamadoClub PRO/PRO 2
Half-moon reversible cast iron grates KamadoClub PRO/PRO 2, 46.7 cm
39.99€
Ex Tax: 33.05€
  • Stock: In Stock
Sblizingas
  • NEMOKAMAI atsiimkite parduotuvėje Vilniuje: Birželio 23-osios g. 15
  • Pristatysime per kurjerį
  • Atsiimkite Omniva paštomate

The high-quality KamadoClub half-moon reversible cast iron grill will give the food a special taste! Double sided grates - smooth and patterned, and it is perfect for larger steaks, but can be used instead of cast iron pan. The surface of the cast iron grill stays hot when you place the steak or vegetables on it. This way we get a nice impeccable pattern and the dishes cooks faster. With KamadoClub half-cast iron grill, your dishes will turn into a real, unforgettable taste, a masterpiece!


KamadoClub half-moon reversible cast iron grate features:

  • High quality cast iron
  • Good heat retention
  • Durability
  • Impaccable grill pattern 
Specifications
Manufacturer KamadoClub
Grill grate Smooth/Patterned
Material Cast iron

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Photo is for Your guidance only and item colour or visual appearance can be slightly different.

Brandinta jautienos išpjova

No photo description available.

Reikės:

Kepimo eiga:

  1. Kepsninę įkaitinti iki 220C su pilnavidurėmis ketaus grotelėmis
  2. Šiek tiek alyvuogių aliejaus abiem mėsos pusėm
  3. Mėsą kepti po kelias minutes kiekvieną pusę (visas 4 mėsos puses po 2-3 minutes), su termometru iki 50-52C vidinės temperatūros (besiilsint mėsai, temperatūra pakils dar apie 5C, jeigu bus neuždengta, jeigu uždengta - iki 10C)
  4. Prieš kepant galima įtrinti su "Garlic Butter" prieskoniais arba druska bei pipirais pagardinti po kepimo

*****

Anties krūtinėlė

May be an image of foodMay be an image of food

Reikės:

Kepimo eiga:

  1. Įkaitinti kepsninę iki +220C
  2. Mėsą dėti įpjautą oda žemyn, ant šaltų pilnavidurių ketaus grotelių ar į keptuvę
  3. Šaltą ketų su mėsą dėti į įkaitintą kepsninę be deflektoriaus
  4. Vieną kartą versti, kai gražiai apskrunda odelė
  5. Kepti iki 46-50C vidinės mėsos temperatūros (laikas priklauso nuo mėsos gabalo dydžio, todėl būtina turėti termometrą tobuliems rezultatams)
  6. Daržovės dedamos anksčiau, nes jos kepa apie 20 min, su defelktoriumi. Prieš tai alyvuogių aliejus ir druska. Porą kartų pavartyti, o česnaką žemyn galva apskrudinti anties taukuose 

*****

Jei reikia dar išsamiau, daugiau receptų ir patarimų - knygoje rasit visko su kaupu:

https://www.kamadoclub.lt/kamadoclub-enciklopedija