KAMADOCLUB PRO, MĖLYNA Tamsiai mėlynas DiamondCut dizainas Išskirtinai aukšta kokybė 59 cm skersmuo .. Product #: 005 5 5 based on 1 Reviews Regular price: €729.00 729.00 5

KAMADOCLUB PRO, MĖLYNA

  • Tamsiai mėlynas DiamondCut dizainas
  • Išskirtinai aukšta kokybė
  • 59 cm skersmuo
Kaina: 729.00€
Turime Vilniaus parduotuvėje
Kiekis:
- +

KAMADOCLUB KEPSNINĖS

KAMADOCLUB PRO – tai išskirtinė molinė kepsninė, savo originaliu DiamondCut išorės dizainu, tamsiai mėlyna spalva ir svarbiausia – nemokamais priedais. Pirkdami KAMADOCLUB PRO Jūs iš karto gaunate sukomplektuotą BBQ stebuklą, kiemo karalienę, kuri išplės Jūsų gastronominius sugebėjimus iki mėnulio ir atgal. Jūsų virtuvės įranga verks, ilgėsis Jūsų, orkaitėje pradėsite sandėliuoti kulinarijos vadovėlius, o mikrobangų krosnelė liks tik slogus prisiminimas iš praeities. KAMADOCLUB PRO tai ne tik prabangi šašlykinė, kuriai reikia išleisti dar krūvą pinigų, kaip kokiai jaunai draugei, kuriai vis negana naujų batelių. Pirkdami KAMADOCLUB PRO kepsninę, nemokamai gaunate priedų už daugiau nei 200 eurų – tai dviejų aukštų kepimo sistema su dviejų pusmėnulių karščio deflektoriumi, lietaus uždangalas, puodų laikiklis, žnyplės karštoms grotelėms pakelti ir pelenų žarsteklis!

KAMADOCLUB PRO

Reguliuojamas oro srauto dangtelis

KamadoClub PRO Mėlyna Kepsninė

Aukštos kokybės reguliuojamas oro srauto dangtelis leidžia efektyviai kontroliuoti temperatūrą ir oro srautą. KAMADOCLUB PRO oro srauto dangtelis pagamintas iš korozijai atsparių medžiagų, todėl visuomet atrodys nepriekaištingai, net jei bus naudojamos itin atšiauriomis sąlygomis - lyjant ir sningant.

Ugniadėžė

KAMADOCLUB PRO Kepsninė

Ugniadėžė - itin svarbus KAMADOCLUB PRO komponentas. Aukštos kokybės keraminė ugniadėžė pritaikyta itin didelei kaitrai, todėl galėsite ne tik ruošti įvairiuss patiekalus, bet ir naudoti "pirolizės" funkciją, kai ypač aukšta temparatūra išdeginami maisto likučiai ir visi paviršiai vėl atrodo kaip nauji, be jokios chemijos ar gremžimo. Aktyviai naudojant kepsninę (ypač komerciniais tikslais) atsiranda didelė ugniadėžės skilimo tikimybė. Ir tai nėra paslaptis, tačiau mūsų KAMADOCLUB PRO ugniadėžė pagaminta pagal naujausias technologijas, todėl drąsiai galime teigti, jog tai kokybiška kespninės dalis. Kokybę atspindi mūsų suteikiama 2 metų garantija fiziniamas asmenims ir garantinių įsipareigojimų laikymasis. Juridniams asmenims, kurie naudos kepsninę komerciniais tikslais, ugniadėžei galime pasiūlyti net 1 metų garantiją!

Medinės KAMADOCLUB PRO lentynos

KamadoClub PRO Mėlyna Kepsninė

Ruošiant įvarius bbq patiekalus Jums tenka kažkur priglausti indus, talpas, skysčius, peilius ir kitus reikalingus daiktus. Dažnai tam prireikia stalo. KAMADOCLUB PRO kepsninė turi patogius šoninius staliukus, ant kurių nesunkiai tilps reikalingiausi priedai, o esant poreikiui ypač patogiai gaminti ir kepti vienoje vietoje KAMADOCLUB komanda gali Jums pasiūlyti įvairių kepsninių stalų impregnuotų ekologiškais aliejais ir bičių vašku, tinkamų tiesioginiam sąlyčiui su maistu ir tuo pačiu pasižyminčių ypač dideliu atsparumu atmosferos poveikiui.  Baigėte gaminti? Tiesiog užlenkite abu stalviršius žemyn. Patogu!

Termometras

KAMADOCLUB PRO Kepsninė

Aukštos kokybės, originalus KAMADOCLUB termometras itin tiksliai rodo temperatūrą, esančią kepsninės viduje. Visuomet galėsite matyti, kokioje temperatūroje kepa arba rūkinama mėsa, vištiena, žuvis, daržovės ar kiti patiekalai.

Jūsų 5 KAMADOCLUB PRO dovanos! Norite sužinoti, ką gausite pirkdami KAMADOCLUB PRO kepsninę? Žiūrėkite žemiau:

Dviejų zonų kepimo sistema ( Dovana Nr.1 )

 

 KAMADOCLUB PRO Dviejų zonų kepimo sistema KAMADOCLUB PRO Dviejų zonų kepimo sistema
 
Aukštos kokybės KAMADOCLUB PRO dviejų zonų kepimo sistema. Daugiafunkcė kepimo sistema leis jums gaminti skirtingose temperatūrose, skirtingame aukštyje vienu metu! Ši kepimo sistema pakeis Jūsų įprastas kepimo groteles. Dėka pusinių kepimo grotelių, galėsite kurti skirtingus kepimo paviršius: tiesioginės kaitros ir netiesioginės kaitros. Dviejų dalių kepimo grotelės ir daugiapakopis stovas suteiks Jums įvairių kepimo galimybių ir palengvins maisto ruošimo procesus. Naudojant šią sistemą jums nebereikės karščio deflektoriaus.
 
Kepsninės uždangalas ( Dovana Nr.2 )
 
 KAMADOCLUB PRO Kepsninės uždangalas
 
Kokybiškas KAMADOCLUB PRO kepsninės uždangalas. Šio uždangalo pagalba galėsite apsaugoti kepsninę nuo išorinių neigiamų veiksnių.
 
Žnyplės grotelėms ( Dovana Nr.3 )
 
KAMADOCLUB PRO Žnyplės grotelėms
Patogios bei lengvos KAMADOCLUB nerūdijančio plieno žnyplės grotelėms. Šių žnyplių dėka užtikrinsite saugų būdą nuimti įkaitusias groteles.
 
Pelenų žarsteklis ( Dovana Nr.4 )
 
KAMADOCLUB PRO Pelenų žarsteklis
Universalus KAMADOCLUB PRO pelenų žarsteklis palengvins Jūsų kepsninės priežiūrą. Žarsteklis skirtas pelenams išimti iš kepsninės.
 
Puodų laikiklis ( Dovana Nr.5 )
Puodų laikiklis KAMADOCLUB
26 cm skersmens puodų laikiklis!
 
Gamintojas: KAMADOCLUB
Skersmuo: 59 cm
Kepimo grotelių skersmuo: 48 cm
Daugiafunkcinė dviejų zonų kepimo sistema: Taip
Uždangalas: Taip
Keraminis karščio deflektorius: Taip
Žnyplės grotelėms: Taip
Pelenų žarsteklis: Taip
Kepsninės kojelės: Taip
Spalva: Mėlyna
Kepsninės svoris: 106
Pakuotės matmenys: AxPxG: 92 x 71 x 64 cm
Mantas 02-06-2018 12:23
Buvau atvykęs apžiūrėti į parduotuvę. Turi ekspozicijoje, tai tikrai graži spalva, labai patiko
Rašyti atsiliepimą
BlogaiGerai

Pica "KAMADOCLUB TOBULOJI"

KAMADOCLUB Picos akmuo

"Tobulas picos padas"

Pirmiausia, turime Jus įspėti - pasigaminę naminę picą su "Tobulu" pado receptu, galite prarasti bet kokį norą kada nors valgyti picerijose, nes niekas negalės prilygti tam, kas garuos ant Jūsų stalo pasinaudojus žemiau išvardintomis gudrybėmis. Būkite nuoseklūs, ten kur receptas reikalauja tikslumo, būkite drąsūs su ingredientais ir prieskoniais, su KAMADOCLUB niekada nebijokite ekperimentuoti ir rezultatas Jus maloniai nustebins. Jei kiltų klausimų, kiekvienas KAMADOCLUB šeimos narys, visada yra laukiamas mūsų Facebook paskyroje.

Jei norite traškaus picos pado - ploniau iškočiokite tešlą, jei puresnio, minkštesnio, beveik storapadės picos - tešlą palikite storesnę.

Turiu prisipažinti, "gudrybės" peržengia autentiškos itališkos picos rėmus, bet kas neeksperimentuoja, tas nekeliauja link tobulybės.

Receptas ir gudrybės:

  • 500g miltų (maždaug dviem 30cm skersmens picoms)
  • 20g šviežių arba 7g sausų mielių
  • 50g kambario temperatūros sviesto
  • 300ml šilto pieno (apie 400C arba kai įkišus pirštą būna šilta, bet nedegina)
  • 1 valgomasis šaukštas rudojo cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (gali būti rūkyta)
  • geras žiupsnis raudonėlio ar kitų picos prieskonių

Dideliame dubenyje sumaišykite mieles su šiltu pienu ir cukrumi, palikite trumpam, kol suputos.

Kitame inde sumaišykite sausus ingredientus (miltus, druską, prieskonius), ištirpinkite ir atvėsinkite sviestą, supilkite į suputojusias mieles.

Grįžtame prie pirmojo puodo, į jį po šaukštą dedame miltų mišinį, maišome šaukštu, kol tai įmanoma, paskui į tešlą suleidžiame pirštus, minkome švelniai, bet intensyviai kol tešla beveik nebelimpa prie rankų, jei reikia berkite dar miltų. Suformuojame rutulį, dubenį uždengiame rankšluoščiu ar maistine plėvele ir statome šiltai (jei stokojate laiko, tešla greičiau kyla dubenį pastačius į kašto vandens vonelę ir viską užklojus.

Kol tešla kyla užkuriam KAMADOCLUB, įkaitinam iki 2500C, dedam deflektorių.

Kol KAMADOCLUB šyla pasiruošiam ingredientus:

iš esmės, pica yra toks patiekalas, ant kurio galite dėti absoliučiai viską, ką mėgstate, bet čia pateikiami tie ingredientai, kurie ypač rekomenduojami, taigi:

  • natūralus pomidorų padažas (niekada neprašausite jį pakeitę BBQ padažu, kuris picą perkels į kitą lygį. Jei ne, pomidorų padažą pagardinkite balzaminiu actu)
  • šaltai rūkytos šoninės juostelės
  • mozzarella tipo sūris
  • fermentinis sūris
  • marinuoti jelapeno pipiriukai (jei mėgstate aštriau)
  • per pusę perpjauti vyšniniai pomidoriukai
  • ir viskas, ką mėgstate

Visus ingredientus dėti saikingai ir tik prieš pat šaunant į grilių, nes persistengus picos pagrindas gali permirkti ir prarasti savo traškumą bei elastingumą.

Iškilusią tešlą padalinti į tiek gabalėlių, kiek picų ruošiatės kepti, likusius padėti dar kilti. Pasirinktą iškočioti iki pageidaujamo storio ir perkelti ant kepimo popieriaus. Patepus padažu pabarstyti picos prieskoniais (raudonėliai, čiobreliai), visą padą dosniai iškloti tarkuotu fermentiniu sūriu ir sudėti mėgstamus ingredientus, viską užbaigiant vyšniniais pomidorais ir mozzarellos rutuliukais.

Pasiruošiam ližę, ant kurios nutempiam picą su visu kepimo popierium, nešam į įkaitintą KAMADOCLUB, perkeliam viską ant picos akmens (nepamirškite ir deflektoriaus!).

5-7 min, kol sūris gerokai išsilydo ir SKANAUS. (Pirma pica gali kepti šiek tiek ilgiau, o po trečios, jei kepate daug, rekomenduojama picos akmeni trumpam išimti, kad atvėstų ir neprisvilintų dar nespejusio iškepti pado, taip pat picos kepimo laiką pasirinkite atsižvelgiant į ingredientų kiekį ir picos pado storį).

Pirmyn!

KAMADOCLUB Ekologiška višta

Sveiki, aš ekologiška vištukė iš kaimo. Buvau paprastutė, kol nepatekau į neįtikėtinus KamadoClub PRO SPA malonumus.
Visiems rekomenduoju:
- Kelios valandos ar net para atpalaiduojančioje vonioje;
- Valanda vidutinio karštumo pirtelėje rekomenduotina prisėsti ant keraminio stovo, pilno gero alaus, kuris maloniai prisodrina krūtinę aromatingu sultingumu;
- Dar keliasdešimt minučių soliariume, pakurtame alksnio drožlėmis;
- Termometrui pažastyje pranešus apie pasiektą 74 laipsnių pagal Celsijų temperatūrą, kviečiam ne greitukę, o visą šeimą prie stalo.
Skanaus!

Receptas:

Marinatui: 2l virinto, atšaldyto vandens, 100g druskos, 50-100g cukraus, 5 skiltelės česnako, įvairių pipirų žirneliais, lauro lapų, saujelė raugerškio uogų.
Kepimui: apie 0,5l alaus
Užvirus vandenį, jame ištirpinti druską ir cukrų. Kai vanduo atšals, suberti visus prieskonius ir pasmulkintą česnaką. Marinato turi būti tiek, kad apsemtų visą vištą (rekomenduojama pasimaudyti 12-24val.).
Įkaitiname KamadoClub PRO iki 115-125 laipsnių, su deflektorium. Ant jo statom vandens (marinato) vonelę, imam apie pusę litro alaus. Negeriam, pilam į keraminį vištos stovą, sodinam ant jo madam su termometru pažasty (ar krūtinėj), nepamirštame ant anglių užberti gerą saują alksnio (ar kitų patinkančių) drožlių, uždarom dangtį ir netrukdom poniai mėgautis malonia šiluma. Termometrui mušant 74 laipsnius, nusivalom kvapų sukeltą seilėtekį ir ruošiamės puotai.

DORADOS PER 20 MINUČIŲ

DORADOS KAMADOCLUB.LT

Reikės:
-> tiek doradų, kiek bus vakarieniautojų;
-> citrinos ar laimo;
-> 3 skiltelės česnako;
-> petražolių;
-> krapų;
-> alyvuogių aliejaus;
-> žuvies prieskonių;
-> druskos, pipirų
Imam petražoles ir krapus (nuoširdžiai, jei nemėgstat, galit puikiai apsieiti ir praleidę kažkuriuos), smulkiai sukapojame, dubenyje sumaišom su išspaustu česnaku, šlakeliu alyvuogių aliejaus, žuvies prieskoniais, citrina, druska ir pipirais.
Ateina doradų žvaigždžių valanda - įpjaunam šonus ir įtrinam pasiruoštu prieskonių mišiniu, likusį sudedam į pilvelius.
Jei turit papildomą pusvalandį, galit palikti pasimarinuoti, jei vakarienė turi būti ypač greita, kuriam kepsninę, sureguliuojam 180 laipsnių, groteles patepam alyvuogių aliejum (tada neprisvils žuvies oda), dedam deflektorių ir pasiruošiam kepimui ant netiesioginės kaitros.
Ant pjedestalo nešam paruoštus žuviukus, šaunam į KamadoClub kepsinę ir lygiai 20 minučių turim pasipjaustyti žalioms salotoms.
Paskui vos spėjam fotografuoti, nes garuoja nuo stalo greičiau nei saldainiai per vaikų gimtadienį 
Skanaus!

Elnienos troškinys su daug daržovių ir dar daugiau skonio

Ko prireiks:

  • Elnienos ar bet kokios kitos mėgstamos mėsos gabalas
  • 2 didelės bulvės
  • 3 didelės morkos
  • 3 skiltelės česnako
  • 2 svogūnai
  • 0,5 pakelio šaldytų šparaginių pupelių
  • 1 paprika
  • 1 šaukštas garstyčių
  • 1 šaukštas pomidorų pastos
  • 1 indelis riebios grietinėlės
  • 1 stiklinė vandens
  • Žvėrienos prieskoniai
  • Saujelė raugerškio uogų

Procesas:

Mėsą su smulkintais česnakais apskrudiname stipriai įkaitintoje keptuvėje, šonams paskrudus dedam į ketaus puodą. Einam į kiemą ir užkuriam KamadoClub kepsninę. Dedam anglių, kepimas neilgas, todėl nepersistengiam, išimam visus nereikalingus priedus. Rekomenduojame naudoti deflektorių, ypač nepatyrusiems kepėjams, bet nepersistengus su temperatūra ir turint gerą ketaus puodą, viskas puikiausiai išeis ir be jo. Pagaunam 200-220oC ir grįžtame pas daržoves. Supjaustom svogūnus ir 2 morkas, pakepinam ant sviestuko, pagardinam druska ir pipirais, kol kepa kubeliais supjaustom likusią morką, bulves, papriką ir kartu su šparaginėm pupelėm paguldom į paruoštus mėsos patalus ketaus puode. Dedam garstyčias, pomidorų pastą (ar mėgstamą padažą), pilam grietinėlę ir vandenį, beriam prieskonius ir raugerškio uogas. Viską išmaišom, įsitikinam, kad PRO sąžiningai laiko „pagautą“ temperatūrą, kabinam puodą į jam skirtą laikiklį arba dedam ant grotelių virš deflektoriaus. Ilgai atidaryto nelaikom, kad neužsidegtų anglys. Viskas, turit 60-90 min. O lygiai už 10 pasigirs kaimyno skambutis su klausimu „Tai kas ten taip kvepia? Aš čia vyno atsidariau, sakau, gal užsuksiu, pasidalinsim“. Mylėkim savo kaimynus ir gerą maistą ;)

Burgeris “Tik stipriems”

KAMADOCLUB.LT

Burgeriams naudojam jautienos maltinius, galite gaminti patys arba naudoti paruoštus.
Karamelizuoti svogūnai.

Reikės:

  • 1 didelio svogūno
  • 2 v. š. sviesto
  • 1 v. š. aliejaus
  • 2 a.š. cukraus
  • 30ml balzaminio acto

1. Svogūnus nulupkite, supjaustysite griežinėliais ir pakepinkite svieste, kol suminkštės ir taps skaidrūs.
2. Ugnį sumažinkite, suberkite cukrų ir maišydami kaitinkite, kol svogūnai juo pasidengs.
3. Padininkite kaitrą ir įpilkite šlakelį balzaminio acto
Burgeriams reikės:

  • Salotos lapų (geriau traškių, Iceberg ar panašių)
  • Poros pomidorų
  • BBQ padažo
  • Cheddar tipo sūrio
  • Šalto rūkymo šoninės („Bacon“)
  • Bandelių (rekomenduojame Mantingos grūdines mėsainių arba Auksės „brioche“)

Užkuriam KamadoClub PRO kepsninę, dedam dviejų zonų kepimo sistemą su vienu pusmėnuliu. Įkaitus kepsninei, dirbam ją atidarę (200-250C).
Jautienos maltiniai ir šoninė keliauja ant tiesioginės kaitros, kepa 2-3 minutes, verčiam kitą pusę ir dedam sūrį, kol paplotėlis iškeps, sūris išsilydys. Tuo tarpu bandelės skrunda ant netiesioginės kaitros, toje pusėje, kur yra pusmėnulis, kuris kaitrą akumuliuoja ir neleidžia bandelėms greitai sudegti. 
Paskrudintą bandelę tepam BBQ padažu, dedame salotą, iškeptą jautienos maltinį su pasilydžiusiu sūriu, tada dar vieną ant viršaus (jeigu esate ypač alkanas ir ypač stiprus žmogus), pagardinam plonais pomidorų griežinėliais ir jau paruoštais karamelizuotais svogūnais. Viršutiniame aukšte apgyvendinam paskrudusią šoninę ir viską baigiam užvoždami dar viena BBQ padažu pagardinta bandele.
Skanaus!