
KAMADOCLUB PRO, ŽALIA
- Atnaujintas DiamondCut dizainas
- Ypač stora korpuso keramika!
- 59 cm skersmuo
Kamado Club PRO – naujojo dizaino kepsninė patenkins net išrankiausio gurmano lūkesčius. Padidintas viršutinis dangtis išplėtė kepimo tūrį, dar patogiau keps dideli mėsos gabalai, net kelios vištos vienu metu arba, užgriuvus geriausių draugų būriui, daugybė mėsos/žuvies/daržovių su papildomu grotelių paaukštinimu. Ypač tvirta, aplinkos poveikiui, karščiui ir riebalams atspari stiklo pluošto tarpinė padidins malonumą kepti, o naujas, premium klasės, kepsninės termometras prides tikslumo tobuliems patiekalams.
Kamado Club PRO – tai išskirtinė molinė kepsninė, savo originaliu DiamondCut išorės dizainu, juoda spalva ir svarbiausia – nemokamais priedais. Pirkdami Kamado Club PRO Jūs iš karto gaunate sukomplektuotą BBQ stebuklą, kiemo karalienę, kuri išplės Jūsų gastronominius sugebėjimus iki mėnulio ir atgal. Jūsų virtuvės įranga verks, ilgėsis Jūsų, orkaitėje pradėsite sandėliuoti kulinarijos vadovėlius, o mikrobangų krosnelė liks tik slogus prisiminimas iš praeities. Kamado Club PRO tai ne tik prabangi šašlykinė, kuriai reikia išleisti dar krūvą pinigų, kaip kokiai jaunai draugei, kuriai vis negana naujų batelių. Pirkdami Kamado Club PRO kepsninę, nemokamai gaunate priedų už daugiau nei 200 eurų – tai dviejų aukštų kepimo sistema su dviejų pusmėnulių karščio deflektoriumi, lietaus uždangalas, puodų laikiklis, žnyplės karštoms grotelėms pakelti ir pelenų žarsteklis!
Termometras
Atnaujintas, premium kokybės, originalus Kamado Club termometras itin tiksliai ir aiškiai rodo temperatūrą, esančią kepsninės viduje. Nuolat matysite, kokioje temperatūroje kepa arba rūkinama mėsa, vištiena, žuvis, daržovės ar kiti patiekalai.
Dviejų krypčių viršutinė sklendė
Aukštos kokybės, dviejų krypčių, viršutinė sklendė, leidžia efektyviai kontroliuoti temperatūrą ir oro srautą. Pilnai atidarytos funkcija maksimaliai padidina oro srauto cirkuliaciją, taip ypatingai stipriai įkaitinda, anglis kepimams aukštose temperatūrose ant ketaus grotelių arba picų kepimui Kamado Club PRO viršutinė sklendė pagaminta iš korozijai atsparių medžiagų, todėl visuomet atrodys nepriekaištingai, net jei bus naudojama itin atšiauriomis sąlygomis - lyjant ir sningant.
Ugniadėžė
Ugniadėžė - itin svarbus Kamado Club PRO komponentas. Aukštos kokybės keraminė ugniadėžė atlaikys itin didelę kaitrą, todėl galėsite ruošti įvairius patiekalus nesibaimindami esamos temperatūros! Aktyviai naudojant kespninę (ypač komerciniais tikslais) atsiranda didelė ugniadėžės skilimo tikimybė. Ir tai nėra paslaptis, tačiau mūsų Kamado Club PRO ugniadėžė pagaminta pagal naujausias technologijas, todėl drąsiai galime teigti, jog tai kokybiška kespninės dalis. Kokybę atspindi mūsų suteikiama 2 metų garantija fiziniamas asmenims ir garantinių įsipareigojimų laikymasis. Juridniams asmenims, kurie naudos kepsninę komerciniais tikslais, ugniadėžei galime pasiūlyti net 1 metų garantiją!
Medinės Kamado Club PRO lentynos
Ruošiant įvarius BBQ patiekalus Jums tenka kažkur priglausti indus, talpas, skysčius, peilius ir kitus reikalingus daiktus. Dažnai tam prireikia stalo. Kamado Club PRO kepsninė turi patogius šoninius staliukus, ant kurių nesunkiai tilps reikalingiausi priedai, o esant poreikiui ypač patogiai gaminti ir kepti vienoje vietoje Kamado Club komanda gali Jums pasiūlyti įvairių kepsninių stalų impregnuotų ekologiškais aliejais ir bičių vašku, tinkamų tiesioginiam sąlyčiui su maistu ir tuo pačiu pasižyminčių ypač dideliu atsparumu atmosferos poveikiui. Baigėte gaminti? Tiesiog užlenkite abu stalviršius žemyn. Patogu!
Stiklo pluošto tarpinė
Kamado Club rūpinasi savo klientais ir jų kepsninėmis, todėl nori pasiūlyti tik aukščiausios kokybės produktus. Vienas iš tokių - stiklo pluošto tarpinė Kamado Club PRO modelyje. Tai tarpinė, kuri pasižymi itin aukštos kokybės standartais. Karščiui atspari, nedegi ir atlaikanti iki 540 C temperatūrą tarpinė. Tarpinės sudedamojoje dalyje yra plieno, todėl ši tarpinė atspari mechaniniams pažeidimams bei maksimaliai sumažina oro nutekėjimą, o Jūsų kepsninė taps gerokai sandaresnė.
Jūsų 5 Kamado Club PRO dovanos! Norite sužinoti, ką gausite pirkdami Kamado Club PRO kepsninę? Žiūrėkite žemiau:
Dviejų zonų kepimo sistema ( Dovana Nr.1 )





- Elektrinis grilio uždegiklis Club Lighter
- Kepsninės įrankių rinkinys, 2 vnt
- Kepsninės įrankių rinkinys, 6 vnt
- Šonkaulių laikiklis PRO
- Vištos kepimo stovas
- Vištienos blauzdelių/sparnelių kepimo stovas
- Karščiui atsparios pirštinės
- Skaitmeninis bevielis maisto termometras InkBird IBT-2X
- Skaitmeninis bevielis maisto termometras InkBird IBT-4XS
- Skaitmeninis bevielis maisto termometras ThermoPro TP-20
- Skaitmeninis maisto termometras ThermoPro TP-06S
- Skaitmeninis bevielis maisto termometras ThermoPro TP-07S
- Tekinta beržo anglis
- Dvipusės Kamado Club PRO lygaus paviršiaus ketaus grotelės
- Pusinės Kamado Club PRO ketaus grotelės
- Pelenų krepšys PRO
- Rūkymo dėžutė Kamado Club
- Plokščias kepimo akmuo, 38 cm
- Šalto rūkymo generatorius
- Kepsninės stalas PRO
- Picos ližė PRO
- Švirkštas marinatui
- Grotelių valymo šepetys
- Silikoninis kepimo kilimėlis PRO, 46 cm
- Cilindras rūkymui
- Pusinis Kamado Club karščio deflektorius
- Viskio statinių kubeliai rūkinimui
- Keraminis vištos kepimo stovas
- Vištos laikiklis kepimui
- Plokščias iešmas, 62 cm
- Keraminės KAMADOCLUB kepsninių kojelės, Juodos
- Anglių krepšys PRO
- Pelenų surinkimo talpa PRO
- Stiklo pluošto tarpinė PRO
- Velto stiklo pluošto tarpinė PRO
- Elektrinis iešmas PRO ( rotisserie )
- Riebalų surinkimo indas PRO
- Nerūdijančio plieno pusinės grotelės PRO ir PRO II, 1 vnt
- Druskos ir pipirų malūnėlis 2 viename
Ieškai tinkamo ketaus puodo savo PRO kepsninei? Išsirink:
- Ketaus kazanas, 8 l
- Ketaus kazanas, 6 l
- Ketaus puodas su dangčiu-keptuve, 6 l
- Ketaus troškintuvas, 8 l
- Ketaus puodas su dangčiu, 5 l
- Ketaus kazanas su dangčiu-keptuve, 6 l
- Ketaus kazanas su dangčiu-keptuve, 8 l
- Ketaus kazanas su dangčiu-keptuve, 10 l
- Ketaus kazanas su dangčiu-keptuve, 12 l
- Totoriškas ketaus kazanas su dangčiu BIOL, 12 l
Ieškai tinkamos ketaus keptuvės savo PRO kepsninei? Išsirink:
- Ketaus keptuvė, 16 cm
- Ketaus keptuvė, 20 cm
- Ketaus keptuvė, 24 cm
- Ketaus keptuvė su rankena, 28 cm
- Ketaus WOK keptuvė, 28 cm
- Ketaus WOK keptuvė, 30 cm
- Ketaus WOK keptuvė su mediniu padėklu
- Ketaus grill keptuvė, 28 cm
- Ketaus keptuvė su rankena, 26 cm
- Ketaus keptuvė, 28 cm
- Ketaus puodas su mediniu padėklu 0,3 l
- Ketaus keptuvė, 32 cm
- Ketaus keptuvė, 36 cm
Ieškamai tinkamų prieskonių ar padažų savo kepsninei? Išsirink:
- MAGIC BBQ RUB BY RAMO DŪMAS
- AK SMITHS prieskoniai jautienai
- AK SMITHS prieskoniai vištienai
- AK SMITHS prieskoniai kiaulienai
- AK SMITHS žuvies prieskoniai
- AK SMITHS prieskoniai daržovėms
- AK SMITHS prieskoniai avienai
- AK SMITHS Teksaso prieskonių mišinys jautienai
- AK SMITHS Kalėdinių prieskonių mišinys
- AK SMITHS prieskoniai plovui
- AK SMITHS prieskoniai šašlikui
- AK SMITHS SPG prieskoniai
- AK SMITHS Khmeli Suneli prieskoniai
- AK SMITHS for Gyros prieskoniai
- ANGUS AND OINK Exodust prieskoniai
- ANGUS AND OINK Jack and Cola
- ANGUS AND OINK Pigasus
- ANGUS AND OINK Feather Duster
- ANGUS AND OINK Red House BBQ padažas
- ANGUS AND OINK Glazed&Confused BBQ glazūra-padažas
- ANGUS AND OINK Red Dawg Apache padažas
- Alyvuogių aliejus Nettare d’Oliva, 500 ml
- Alyvuogių aliejus Nettare d’Oliva, 250 ml
- Kretos balzamiko actas CRITIDA su čiobrelių medumi, 250 ml
- Kretos balzamiko actas CRITIDA su garstyčiomis, 250 ml
- Kretos balzamiko actas CRITIDA su čiobrelių medumi, 200 ml
- Balzaminis vyno actas CRITIDA, 200 ml
Pica "KAMADOCLUB TOBULOJI"
"Tobulas picos padas"
Pirmiausia, turime Jus įspėti - pasigaminę naminę picą su "Tobulu" pado receptu, galite prarasti bet kokį norą kada nors valgyti picerijose, nes niekas negalės prilygti tam, kas garuos ant Jūsų stalo pasinaudojus žemiau išvardintomis gudrybėmis. Būkite nuoseklūs, ten kur receptas reikalauja tikslumo, būkite drąsūs su ingredientais ir prieskoniais, su KAMADOCLUB niekada nebijokite ekperimentuoti ir rezultatas Jus maloniai nustebins. Jei kiltų klausimų, kiekvienas KAMADOCLUB šeimos narys, visada yra laukiamas mūsų Facebook paskyroje.
Jei norite traškaus picos pado - ploniau iškočiokite tešlą, jei puresnio, minkštesnio, beveik storapadės picos - tešlą palikite storesnę.
Turiu prisipažinti, "gudrybės" peržengia autentiškos itališkos picos rėmus, bet kas neeksperimentuoja, tas nekeliauja link tobulybės.
Receptas ir gudrybės:
- 500g miltų (maždaug dviem 30cm skersmens picoms)
- 20g šviežių arba 7g sausų mielių
- 50g kambario temperatūros sviesto
- 300ml šilto pieno (apie 400C arba kai įkišus pirštą būna šilta, bet nedegina)
- 1 valgomasis šaukštas rudojo cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis druskos (gali būti rūkyta)
- geras žiupsnis raudonėlio ar kitų picos prieskonių
Dideliame dubenyje sumaišykite mieles su šiltu pienu ir cukrumi, palikite trumpam, kol suputos.
Kitame inde sumaišykite sausus ingredientus (miltus, druską, prieskonius), ištirpinkite ir atvėsinkite sviestą, supilkite į suputojusias mieles.
Grįžtame prie pirmojo puodo, į jį po šaukštą dedame miltų mišinį, maišome šaukštu, kol tai įmanoma, paskui į tešlą suleidžiame pirštus, minkome švelniai, bet intensyviai kol tešla beveik nebelimpa prie rankų, jei reikia berkite dar miltų. Suformuojame rutulį, dubenį uždengiame rankšluoščiu ar maistine plėvele ir statome šiltai (jei stokojate laiko, tešla greičiau kyla dubenį pastačius į kašto vandens vonelę ir viską užklojus.
Kol tešla kyla užkuriam KAMADOCLUB, įkaitinam iki 2500C, dedam deflektorių.
Kol KAMADOCLUB šyla pasiruošiam ingredientus:
iš esmės, pica yra toks patiekalas, ant kurio galite dėti absoliučiai viską, ką mėgstate, bet čia pateikiami tie ingredientai, kurie ypač rekomenduojami, taigi:
- natūralus pomidorų padažas (niekada neprašausite jį pakeitę BBQ padažu, kuris picą perkels į kitą lygį. Jei ne, pomidorų padažą pagardinkite balzaminiu actu)
- šaltai rūkytos šoninės juostelės
- mozzarella tipo sūris
- fermentinis sūris
- marinuoti jelapeno pipiriukai (jei mėgstate aštriau)
- per pusę perpjauti vyšniniai pomidoriukai
- ir viskas, ką mėgstate
Visus ingredientus dėti saikingai ir tik prieš pat šaunant į grilių, nes persistengus picos pagrindas gali permirkti ir prarasti savo traškumą bei elastingumą.
Iškilusią tešlą padalinti į tiek gabalėlių, kiek picų ruošiatės kepti, likusius padėti dar kilti. Pasirinktą iškočioti iki pageidaujamo storio ir perkelti ant kepimo popieriaus. Patepus padažu pabarstyti picos prieskoniais (raudonėliai, čiobreliai), visą padą dosniai iškloti tarkuotu fermentiniu sūriu ir sudėti mėgstamus ingredientus, viską užbaigiant vyšniniais pomidorais ir mozzarellos rutuliukais.
Pasiruošiam ližę, ant kurios nutempiam picą su visu kepimo popierium, nešam į įkaitintą KAMADOCLUB, perkeliam viską ant picos akmens (nepamirškite ir deflektoriaus!).
5-7 min, kol sūris gerokai išsilydo ir SKANAUS. (Pirma pica gali kepti šiek tiek ilgiau, o po trečios, jei kepate daug, rekomenduojama picos akmeni trumpam išimti, kad atvėstų ir neprisvilintų dar nespejusio iškepti pado, taip pat picos kepimo laiką pasirinkite atsižvelgiant į ingredientų kiekį ir picos pado storį).
Pirmyn!
KAMADOCLUB Ekologiška višta
Sveiki, aš ekologiška vištukė iš kaimo. Buvau paprastutė, kol nepatekau į neįtikėtinus KamadoClub PRO SPA malonumus.
Visiems rekomenduoju:
- Kelios valandos ar net para atpalaiduojančioje vonioje;
- Valanda vidutinio karštumo pirtelėje rekomenduotina prisėsti ant keraminio stovo, pilno gero alaus, kuris maloniai prisodrina krūtinę aromatingu sultingumu;
- Dar keliasdešimt minučių soliariume, pakurtame alksnio drožlėmis;
- Termometrui pažastyje pranešus apie pasiektą 74 laipsnių pagal Celsijų temperatūrą, kviečiam ne greitukę, o visą šeimą prie stalo.
Skanaus!
Receptas:
Marinatui: 2l virinto, atšaldyto vandens, 100g druskos, 50-100g cukraus, 5 skiltelės česnako, įvairių pipirų žirneliais, lauro lapų, saujelė raugerškio uogų.
Kepimui: apie 0,5l alaus
Užvirus vandenį, jame ištirpinti druską ir cukrų. Kai vanduo atšals, suberti visus prieskonius ir pasmulkintą česnaką. Marinato turi būti tiek, kad apsemtų visą vištą (rekomenduojama pasimaudyti 12-24val.).
Įkaitiname KamadoClub PRO iki 115-125 laipsnių, su deflektorium. Ant jo statom vandens (marinato) vonelę, imam apie pusę litro alaus. Negeriam, pilam į keraminį vištos stovą, sodinam ant jo madam su termometru pažasty (ar krūtinėj), nepamirštame ant anglių užberti gerą saują alksnio (ar kitų patinkančių) drožlių, uždarom dangtį ir netrukdom poniai mėgautis malonia šiluma. Termometrui mušant 74 laipsnius, nusivalom kvapų sukeltą seilėtekį ir ruošiamės puotai.
DORADOS PER 20 MINUČIŲ
Reikės:
-> tiek doradų, kiek bus vakarieniautojų;
-> citrinos ar laimo;
-> 3 skiltelės česnako;
-> petražolių;
-> krapų;
-> alyvuogių aliejaus;
-> žuvies prieskonių;
-> druskos, pipirų
Imam petražoles ir krapus (nuoširdžiai, jei nemėgstat, galit puikiai apsieiti ir praleidę kažkuriuos), smulkiai sukapojame, dubenyje sumaišom su išspaustu česnaku, šlakeliu alyvuogių aliejaus, žuvies prieskoniais, citrina, druska ir pipirais.
Ateina doradų žvaigždžių valanda - įpjaunam šonus ir įtrinam pasiruoštu prieskonių mišiniu, likusį sudedam į pilvelius.
Jei turit papildomą pusvalandį, galit palikti pasimarinuoti, jei vakarienė turi būti ypač greita, kuriam kepsninę, sureguliuojam 180 laipsnių, groteles patepam alyvuogių aliejum (tada neprisvils žuvies oda), dedam deflektorių ir pasiruošiam kepimui ant netiesioginės kaitros.
Ant pjedestalo nešam paruoštus žuviukus, šaunam į KamadoClub kepsinę ir lygiai 20 minučių turim pasipjaustyti žalioms salotoms.
Paskui vos spėjam fotografuoti, nes garuoja nuo stalo greičiau nei saldainiai per vaikų gimtadienį
Skanaus!
Elnienos troškinys su daug daržovių ir dar daugiau skonio
Ko prireiks:
- Elnienos ar bet kokios kitos mėgstamos mėsos gabalas
- 2 didelės bulvės
- 3 didelės morkos
- 3 skiltelės česnako
- 2 svogūnai
- 0,5 pakelio šaldytų šparaginių pupelių
- 1 paprika
- 1 šaukštas garstyčių
- 1 šaukštas pomidorų pastos
- 1 indelis riebios grietinėlės
- 1 stiklinė vandens
- Žvėrienos prieskoniai
- Saujelė raugerškio uogų
Procesas:
Mėsą su smulkintais česnakais apskrudiname stipriai įkaitintoje keptuvėje, šonams paskrudus dedam į ketaus puodą. Einam į kiemą ir užkuriam KamadoClub kepsninę. Dedam anglių, kepimas neilgas, todėl nepersistengiam, išimam visus nereikalingus priedus. Rekomenduojame naudoti deflektorių, ypač nepatyrusiems kepėjams, bet nepersistengus su temperatūra ir turint gerą ketaus puodą, viskas puikiausiai išeis ir be jo. Pagaunam 200-220oC ir grįžtame pas daržoves. Supjaustom svogūnus ir 2 morkas, pakepinam ant sviestuko, pagardinam druska ir pipirais, kol kepa kubeliais supjaustom likusią morką, bulves, papriką ir kartu su šparaginėm pupelėm paguldom į paruoštus mėsos patalus ketaus puode. Dedam garstyčias, pomidorų pastą (ar mėgstamą padažą), pilam grietinėlę ir vandenį, beriam prieskonius ir raugerškio uogas. Viską išmaišom, įsitikinam, kad PRO sąžiningai laiko „pagautą“ temperatūrą, kabinam puodą į jam skirtą laikiklį arba dedam ant grotelių virš deflektoriaus. Ilgai atidaryto nelaikom, kad neužsidegtų anglys. Viskas, turit 60-90 min. O lygiai už 10 pasigirs kaimyno skambutis su klausimu „Tai kas ten taip kvepia? Aš čia vyno atsidariau, sakau, gal užsuksiu, pasidalinsim“. Mylėkim savo kaimynus ir gerą maistą ;)
Burgeris “Tik stipriems”
Burgeriams naudojam jautienos maltinius, galite gaminti patys arba naudoti paruoštus.
Karamelizuoti svogūnai.
Reikės:
- 1 didelio svogūno
- 2 v. š. sviesto
- 1 v. š. aliejaus
- 2 a.š. cukraus
- 30ml balzaminio acto
1. Svogūnus nulupkite, supjaustysite griežinėliais ir pakepinkite svieste, kol suminkštės ir taps skaidrūs.
2. Ugnį sumažinkite, suberkite cukrų ir maišydami kaitinkite, kol svogūnai juo pasidengs.
3. Padininkite kaitrą ir įpilkite šlakelį balzaminio acto
Burgeriams reikės:
- Salotos lapų (geriau traškių, Iceberg ar panašių)
- Poros pomidorų
- BBQ padažo
- Cheddar tipo sūrio
- Šalto rūkymo šoninės („Bacon“)
- Bandelių (rekomenduojame Mantingos grūdines mėsainių arba Auksės „brioche“)
Užkuriam KamadoClub PRO kepsninę, dedam dviejų zonų kepimo sistemą su vienu pusmėnuliu. Įkaitus kepsninei, dirbam ją atidarę (200-250C).
Jautienos maltiniai ir šoninė keliauja ant tiesioginės kaitros, kepa 2-3 minutes, verčiam kitą pusę ir dedam sūrį, kol paplotėlis iškeps, sūris išsilydys. Tuo tarpu bandelės skrunda ant netiesioginės kaitros, toje pusėje, kur yra pusmėnulis, kuris kaitrą akumuliuoja ir neleidžia bandelėms greitai sudegti.
Paskrudintą bandelę tepam BBQ padažu, dedame salotą, iškeptą jautienos maltinį su pasilydžiusiu sūriu, tada dar vieną ant viršaus (jeigu esate ypač alkanas ir ypač stiprus žmogus), pagardinam plonais pomidorų griežinėliais ir jau paruoštais karamelizuotais svogūnais. Viršutiniame aukšte apgyvendinam paskrudusią šoninę ir viską baigiam užvoždami dar viena BBQ padažu pagardinta bandele.
Skanaus!