Menu
Shopping Cart

Pizza stone KamadoClub Junior, 26 cm

Pizza stone KamadoClub Junior, 26 cm
Pizza stone KamadoClub Junior, 26 cm
Pizza stone KamadoClub Junior, 26 cm
Pizza stone KamadoClub Junior, 26 cm
Pizza stone KamadoClub Junior, 26 cm
24.99€
Ex Tax: 20.65€
  • Stock: In Stock
Sblizingas
  • NEMOKAMAI atsiimkite parduotuvėje Vilniuje: Birželio 23-osios g. 15
  • Pristatysime per kurjerį
  • Atsiimkite Omniva paštomate


Professional chefs know that traditional baking and smoking are not the only ways to prepare food on embers. With the KamadoClub barbecue you can prepare everything: crispy chicken, roasted and smoked turkey, roasted vegetables and many other dishes. And all this thanks to special KamadoClub accessories! Do you want to prepare a real, delicious, Italian pizza? With the KamadoClub flat baking stone, your imagination will turn into a real masterpiece, and the prepared pizza will taste wonderful and unforgettable!

 

Features of KamadoClub pizza stone:

  • 26 cm in diameter
  • High quality ceramics
  • Even heat transfer
  • Even absorption of excess fluids
  • Suitable for pizza and other flour dishes
  • Suitable for use in the kitchen oven
Specifications
Manufacturer KAMADOCLUB
Diameter 26 cm
Material Keramika

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Photo is for Your guidance only and item colour or visual appearance can be slightly different.

Pica "KAMADOCLUB TOBULOJI"

KAMADOCLUB Picos akmuo

"Tobulas picos padas"

Pirmiausia, turime Jus įspėti - pasigaminę naminę picą su "Tobulu" pado receptu, galite prarasti bet kokį norą kada nors valgyti picerijose, nes niekas negalės prilygti tam, kas garuos ant Jūsų stalo pasinaudojus žemiau išvardintomis gudrybėmis. Būkite nuoseklūs, ten kur receptas reikalauja tikslumo, būkite drąsūs su ingredientais ir prieskoniais, su KAMADOCLUB niekada nebijokite ekperimentuoti ir rezultatas Jus maloniai nustebins. Jei kiltų klausimų, kiekvienas KAMADOCLUB šeimos narys, visada yra laukiamas mūsų Facebook paskyroje.

Jei norite traškaus picos pado - ploniau iškočiokite tešlą, jei puresnio, minkštesnio, beveik storapadės picos - tešlą palikite storesnę.

Turiu prisipažinti, "gudrybės" peržengia autentiškos itališkos picos rėmus, bet kas neeksperimentuoja, tas nekeliauja link tobulybės.

Receptas ir gudrybės:

Dideliame dubenyje sumaišykite mieles su šiltu pienu ir cukrumi, palikite trumpam, kol suputos.

Kitame inde sumaišykite sausus ingredientus (miltus, druską, prieskonius), ištirpinkite ir atvėsinkite sviestą, supilkite į suputojusias mieles.

Grįžtame prie pirmojo puodo, į jį po šaukštą dedame miltų mišinį, maišome šaukštu, kol tai įmanoma, paskui į tešlą suleidžiame pirštus, minkome švelniai, bet intensyviai kol tešla beveik nebelimpa prie rankų, jei reikia berkite dar miltų. Suformuojame rutulį, dubenį uždengiame rankšluoščiu ar maistine plėvele ir statome šiltai (jei stokojate laiko, tešla greičiau kyla dubenį pastačius į kašto vandens vonelę ir viską užklojus.

Kol tešla kyla užkuriam KAMADOCLUB, įkaitinam iki 2500C, dedam deflektorių.

Kol KAMADOCLUB šyla pasiruošiam ingredientus:

iš esmės, pica yra toks patiekalas, ant kurio galite dėti absoliučiai viską, ką mėgstate, bet čia pateikiami tie ingredientai, kurie ypač rekomenduojami, taigi:

Visus ingredientus dėti saikingai ir tik prieš pat šaunant į grilių, nes persistengus picos pagrindas gali permirkti ir prarasti savo traškumą bei elastingumą.

Iškilusią tešlą padalinti į tiek gabalėlių, kiek picų ruošiatės kepti, likusius padėti dar kilti. Pasirinktą iškočioti iki pageidaujamo storio ir perkelti ant kepimo popieriaus. Patepus padažu pabarstyti picos prieskoniais (raudonėliai, čiobreliai), visą padą dosniai iškloti tarkuotu fermentiniu sūriu ir sudėti mėgstamus ingredientus, viską užbaigiant vyšniniais pomidorais ir mozzarellos rutuliukais.

Pasiruošiam ližę, ant kurios nutempiam picą su visu kepimo popierium, nešam į įkaitintą KAMADOCLUB, perkeliam viską ant picos akmens (nepamirškite ir deflektoriaus!).

5-7 min, kol sūris gerokai išsilydo ir SKANAUS. (Pirma pica gali kepti šiek tiek ilgiau, o po trečios, jei kepate daug, rekomenduojama picos akmeni trumpam išimti, kad atvėstų ir neprisvilintų dar nespejusio iškepti pado, taip pat picos kepimo laiką pasirinkite atsižvelgiant į ingredientų kiekį ir picos pado storį).

Pirmyn!