Kodėl KAMADOCLUB?

- Kamado tipo kepsninės gaminamos iš karščiui atsparios keramikos, kuri apdirbama pasitelkiant naujausias šiuolaikines technologijas, suteikiančias ilgaamžiškumą, apsaugą nuo skilimo ir atsparumą atmosferos poveikiui. Tai reiškia, kad Jūsų naujoji KAMADO CLUB kepsninė gali drąsiai žiemoti kiemo terasoje – po stogu arba po atviru dangumi. Svarbu tik uždengti ją apsauginiu dangalu.

Kuo kūrenti?

- Kamado tipo kepsninės kūrenamos medžio anglimis. Kuo aukštesnės kokybės anglis naudojama, tuo lengvesnis temperatūros kontrolės procesas, patogesnis ir malonesnis gaminimas. Didžiausias privalumas gaminant ant natūralaus kaitros šaltinio, skirtingai, nei kepant ant dujinės ar elektrinės kepsninės, tai malonus laužo aromatas, kurio juk taip pasiilgstame ilgais ir tamsiais žiemos vakarais. Negana to, nostalgišką ilgesį nesunkiai galima numalšinti net ir viduržiemį, nes keraminėms kepsninėms negalioja sezoniškumo apribojimai – gali kepti ir lyjant ir sningant. Aišku, siaučiant gamtos stichijoms, dėl komforto kepėjui, geriau pasirūpinti stogu.

Karščio kontrolė

-Teisingai naudojant keramines KAMADO CLUB kepsnines nesunku kontroliuoti temperatūrą. Naudojant teisingus priedus įmanoma užtikrinti nepriekaištingus procesus nuo šalto rūkymo 400C iki 4000C pirolizės. Konstrukcinės savybės ir oro cirkuliacijos valdymas leidžia nesunkiai išlaikyti reikiamą temperatūrą net iki 10 valandų.

-Keraminės kepsninės gaminamos iš ypač aukštos kokybės natūraliomis  medžiagų, kurios maistui suteikia papildomų skoninių savybių, išsaugo drėgmę ir tekstūrą. Naudojant aukščiausios kokybės anglis, gaminamas maistas įgauna intensyvų dūmo kvapą ir skonį.

-Įsikuria per 15 min, temperatūros valdymas paprastas. Nuo 800C net iki 4000C, jei tik Jums to reikia. Įvaldžius aukščiausio lygio meistriškumą, įmanoma palaikyti net 400C,šaltam rūkinimui, tam prireiks šalto dūmo generatoriaus ir rūkinimo pjuvenų iš aukščiausios kokybės nužievinto buko, alksnio ar jų mišinio, kurie suteiks Jūsų gaminiui šviesų „įdegį“ būdingą aukštos kokybės rūkintiems produktams, malonų dūmo aromatą ir nepralenkiamą skonį.

Kepimo laikas ribojamas tik Jūsų fantazijos – nuo 6min kepsniui iki 20 valandų bulvių plokštainiui ir tai dar ne riba.

-Visos KAMADOCLUB dalys pagamintos iš atšiauriausioms sąlygoms atsparių medžiagų, tokių kaip nerūdijantis plienas, impregnuotas bambukas.

Jei nėra pažeidžiamos mechaniškai, gali tarnauti kone amžinai.

---------

Ar esate užuodę tikrą rūkytos vištos kvapą? Kai senelis, iš rūkyklos parneša dar šiltą, maloniai paskrudusią mėsytę, kurios kvapas užpildo visą gryčią, nenumaldomai vilioja prieiti arčiau ir laukti, kol bus duotas leidimas visai šeimai susėsti prie stalo ir dalintis nepakartojamą malonumą.

O močiutės troškinys? Pašautas į karštą krosnį dar ankstyvą rytą, kurio lauki visą dieną, užuodi malonius kvapus, o paskui kabini dideliais šaukštais. Mėsytės minkštumas ir turtingi daržovių skoniai net atima žadą.

Ne išimtis ir itališka pica, kurią tikras meistras, po nosimi burbėdamas meilės mamai ditirambus, traukia iš malkomis kūrenamos krosnies. Prosciuto ir pomidorų kvapas užlieja viską ir užvaldo mintis.

Jo Didenybė Kepsnys, toks, kurį iškeps tik tikras kaubojus su plačiabryle skrybėle ir revolveriu už diržo. Bam, kaubojui panorėjus, mėsininkui paliepus - tas jautis dar prieš valandą rupšnojo žolę, o dabar tobulai išpjautas antrekotas jau svyla didelėje kaitroje. Žiupsnelis druskos, trys pipirų malūnėlio pasukimai, 6 minutės ir lėkštėje tavęs laukia Sultingas Stebuklas.

Amerikiečių, italų, prancūzų, lietuvių virtuvės – KAMADO CLUB tobulai iškeps viską, ką tik sukurs Jūsų fantazija ir meistriškos rankos.