*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Ingredientai

  • 600 g jautienos faršo
  • 2 svogūnai
  • 4 skiltelės česanko
  • 100 ml raudono vyno
  • Koncervuoti pomidorai 2 x 800 g
  • Druska
  • Čili pipirai
  • Kampoto raudonieji pipirai
  • 20g koncentruotos pomidorų pastos
  • 400 g raudonųjų pupelių
  • Ciabatta duona
  • Žolelės
  • Tarkuotas sūris
  • Sviestas

Receptas

  1. Įkaitiname kepsninę (be deflektorių) kartu su ketaus puodu iki +160 C. Kepinant daržoves su atidarytu kepsninės dangčiu būtinai uždarykite apatinę sklendę, kad neužkiltų per aukšta temperatūra vėlesniam troškinimo etapui.
  2. Ant ghee sviesto apkepame smulkiai supjaustytus 2 svogūnus ir 4 skiltelės česnako.
  3. Įdedam jautienos faršą apie 600g ir įpilame apie 100ml raudono vyno.
  4. Įmetam nuluptus konservuotus pomidorus 2 x 800g.
  5. Sudedame druską, čili pipirus, kampoto raudonuosius pipirus, pomidorų pastą.
  6. Uždarome puodą ir troškiname apie 25 min. +160 C.
  7. Lengvai sublenderuojame, jeigu pomidorai nebuvo smulkinti.
  8. Sudedame 400g raudonųjų pupelių su čili ir pora minučių patroškiname.
  9. Į kambario temperatūros sviestą įmaišome tarkuotą česnaką, džiovintos žolelės.
  10. Ant riekelėmis suplaustytos Ciabatos užtepame mūsų pasigamintą česnakinį sviestą ir porą minučių paskrudiname ant grotelių.
  11. Troškinį galima pagardinti šviežiomis petražolėmis ir tarkuotu sūriu.
  12. Skanaus!!!

*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Reikalingi priedai