*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Ingredientai

  • Vištienos šlaunelių mėsa (malta)
  • Kiaulienos šoninė (malta)
  • Druska
  • Pipirai
  • Paprika
  • Žalumynai
  • Svogūnas
  • Gouda sūris
  • Delicia's Grill prieskoniai

Receptas

  1. Sumalame vištieną ir kiaulienos šoninę.
  2. Smulkiai suplaustome svogūną, papriką, žalumynus ir sutarkuojame sūrį.
  3. Sumaišome visus ingredientus.
  4. Paliekame šaldytuve parą laiko. Jei pamiršote užsimarinuoti iš vakar ir neturite laiko, tiks ir 1 valanda, bet tada jau nebereikia dėti į šaldytuvą.
  5. Naudodami plačius iešmus, tvirtai sulipdome jau marinuotą mėsos masę ant iešmų. Ant plačių iešmų mėsa laikysis daug tvirčiau nei ant plonų.
  6. Įkuriame kepsninę, ir susidedame sistemą tiesioginiam kepimui - tai yra, be karščio deflektorių.
  7. Pakeliame kepsninės temperatūrą iki +300C.
  8. Kepame apie 15 minučių, vis apverčiant, kad gražiai ir tolygiai apskrustų.
  9. Pasitelkite savo vaizduotę, ir patiekite liulia kebabą su jums patinkančiomis salotomis ir padažu tiesiog lėkštėje su pitos duonele, arba susukite viską lavaše.
  10. Skanaus.

*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Reikalingi priedai

**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"