*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Ingredientai

  • Kiaulienos mentė
  • Delicia's Garlic Pepper prieskoniai (druska, pipirai, česnakas)
  • Saldi paprika
  • Morkos
  • Svogūnai
  • Čiobrelias
  • 'Brioche' duona
  • Čederio sūris
  • Mocarelos sūris
  • Žalumynai
  • Sezamo sėklos
  • Sviestas

Receptas

  1. Užmarinuojame kiaulieną - Delicia's Garlic Pepper prieskoniais (druska, pipirai, česnakas) ir paprika.
  2. Užsikuriame kepsninę, dedame deflektorius ir riebalų surinkimo indą.
  3. Keliame temperatūrą iki +110C
  4. Pagal savo skonį parenkame medienos drožles karštam rūkymui.
  5. Pripildome, rūkymo cilindrą arba rūkymo dėžutę iš ketaus, medienos drožlėmis ir dedame ant įkaitusios anglies.
  6. Dūmeliui pasirodžius, dedame mentę į kepsninę ir parūkiname apie 1,5 - 2 val. +110C temperatūroje.
  7. Po rūkymo, dedame mėsą į puodą kartu su morkomis, svogūnais, sultiniu, čiobreliais ir pomidorų padažu, ir troškiname apie 2 val. kartas nuo karto patikrindami skysčių lygį ir mėsos minkštumą.
  8. Mėsai išsitroškinus, naudodami mėsos plėšymo įrankius suplėšome kiaulienos mentę.
  9. Perpjauname 'brioche' bandeles ir apskrudiname vidinę pusę.
  10. Sumuštinio sluoksniavimas: apatinė pusė bandelės, čederio suris, mėsa, mocarelos sūris, viršutinė pusė bandelės.
  11. Bandelių išorės patepimui naudosime česnakinį sviestą. Namų gamybos česnakinio sviesto sudėtis - sviestas, česnakas ir žalumynai. Naudokite silikoninį teptuką, kad būtų patogiau tepti. Dar ant viršaus galite pabarstyti sezamo sėklomis.
  12. Dedame sumuštinius i kepimo indą, uždengiame folija ir pakepame 10 min. +180C, po to nuimame folij1 ir paliekame dar 10 min.
  13. Skanaus!

*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Reikalingi priedai

**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"