*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Ingredientai

  • Vištienos šlaunelių mėsa
  • Svogūnas
  • Delicia's Shashlik prieskoniai
  • 200 ml kefyro
  • Jums patinkančių daržovių

Receptas

  1. Supjaustome mėsą.
  2. Blenderiu susmulkiname svogūną.
  3. Sumaišome mėsą, prieskonius ir svogūną.
  4. Užpilame kefyru, dar kartą viską gerai išmaišome ir paliekame marinuotis.
  5. Įkaitiname kepsninę iki +200 laipsnių tiesioginiam kepimui.
  6. Kepame apie 20 min. su uždarytu dangčiu, kas 5 min. apverčiant.
  7. Tikrinkite vidinę temperatūrą su maisto termometru. Vištienai reikia bent +74C.
  8. Skanaus!

*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Reikalingi priedai

**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"