Meniu
Prekių krepšelis

Nerūdijančio plieno vištos stovas KamadoClub

Nerūdijančio plieno vištos stovas KamadoClub
Nerūdijančio plieno vištos stovas KamadoClub
9.99€
Be PVM: 8.26€
  • Atsargos: Turime
Sblizingas
  • NEMOKAMAI atsiimkite parduotuvėje Vilniuje: Birželio 23-osios g. 15
  • Pristatysime per kurjerį
  • Atsiimkite Omniva paštomate


Profesionalūs šefai žino, kad tradicinis kepimas ir rūkymas yra ne vieninteliai būdai paruošti maistą ant žarijų. Su KamadoClub kepsnine galėsite paruošti viską: picą, traškią vištieną, keptą bei rūkytą kalakutą, skrudintas daržoves ir daug kitų patiekalų. Ir visa tai dėka specialių KamadoClub priedų! Nerūdijančio plieno KamadoClub vištos laikiklis suteiks patogumo kepant visą vištą! Papildoma lėkštute surinks varvančius riebaliukus, o KamadoClub kepsninė pasirūpins traškia odele ir sodriu atspalviu.


Vištos laikiklio kepimui ypatybės:

  • Vertikali padėtis
  • Nerūdijančio plieno korpusas
  • Išimama 19 cm skersmens riebalų/skysčių lėkštutė
  • 19,5 cm laikiklio aukštis
Specifikacija
Gamintojas KamadoClub
Skersmuo 19 cm
Išmatavimai Aukštis: 19,5 cm
Medžiaga Nerūdijantis plienas
Padėtis Vertikalus

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
Blogas Geras

Realybėje objekto spalva ir neesminės vizualinės savybės gali šiek tiek skirtis.

KAMADOCLUB Ekologiška višta

Sveiki, aš ekologiška vištukė iš kaimo. Buvau paprastutė, kol nepatekau į neįtikėtinus KamadoClub PRO SPA malonumus.
Visiems rekomenduoju:
- Kelios valandos ar net para atpalaiduojančioje vonioje;
- Valanda vidutinio karštumo pirtelėje ant vištos laikiklio kepimui;
- Dar keliasdešimt minučių soliariume, pakurtame alksnio drožlėmis;
- Termometrui pažastyje pranešus apie pasiektą 74 laipsnių pagal Celsijų temperatūrą, kviečiam ne greitukę, o visą šeimą prie stalo.
Skanaus!

Receptas:

Marinatui: 2l virinto, atšaldyto vandens, 100g druskos, 50-100g cukraus, 5 skiltelės česnako, įvairių pipirų žirneliais, lauro lapų, saujelė raugerškio uogų.
Užvirus vandenį, jame ištirpinti druską ir cukrų. Kai vanduo atšals, suberti visus prieskonius ir pasmulkintą česnaką. Marinato turi būti tiek, kad apsemtų visą vištą (rekomenduojama pasimaudyti 12-24val.).
Įkaitiname KamadoClub PRO iki 115-125 laipsnių, su deflektorium. Ant jo statom vištos laikikį kepimui, sodinam ant jo madam su termometru pažasty (ar krūtinėj), nepamirštame ant anglių užberti gerą saują alksnio (ar kitų patinkančių) drožlių, uždarom dangtį ir netrukdom poniai mėgautis malonia šiluma. Termometrui mušant 74 laipsnius, nusivalom kvapų sukeltą seilėtekį ir ruošiamės puotai.