KAMADOCLUB JUNIOR, RAUDONA Raudonas DiamondCut dizainas Išskirtinai aukšta kokybė 41 cm skersmuo .. Product #: 003 5 5 based on 1 Reviews Regular price: €399.00 399.00 6

KAMADOCLUB JUNIOR, RAUDONA

  • Raudonas DiamondCut dizainas
  • Išskirtinai aukšta kokybė
  • 41 cm skersmuo
Kaina: 399.00€
Turime Vilniaus parduotuvėje
Kiekis:
- +

KAMADOCLUB KEPSNINĖS

KAMADOCLUB JUNIOR – tai išskirtinė molinė kepsninė, savo originaliu DiamondCut išorės dizainu, raudona spalva ir svarbiausia – nemokamais priedais. Pirkdami KAMADOCLUB JUNIOR Jūs iš karto gaunate sukomplektuotą BBQ stebuklą, kiemo karalienę, kuri išplės Jūsų gastronominius sugebėjimus iki mėnulio ir atgal. Jūsų virtuvės įranga verks, ilgėsis Jūsų, orkaitėje pradėsite sandėliuoti kulinarijos vadovėlius, o mikrobangų krosnelė liks tik slogus prisiminimas iš praeities. KAMADOCLUB JUNIOR tai ne tik prabangi šašlykinė, kuriai reikia išleisti dar krūvą pinigų, kaip kokiai jaunai draugei, kuriai vis negana naujų batelių. Pirkdami KAMADOCLUB JUNIOR kepsninę, nemokamai gaunate priedų už daugiau nei 100 eurų – tai nerūdijančio plieno grotelės, karščio deflektorius, lietaus uždangalas, pelenų žarsteklis ir žnyplės!

KamadoClub Junior

Reguliuojamas oro srauto dangtelis

KAMADOCLUB JUNIOR Kepsninė

Aukštos kokybės reguliuojamas oro srauto dangtelis leidžia efektyviai kontroliuoti temperatūrą ir oro srautą. KAMADOCLUB Junior oro srauto dangtelis pagamintas iš korozijai atsparių medžiagų, todėl visuomet atrodys nepriekaištingai, net jei bus naudojamos itin atšiauriomis sąlygomis - lyjant ir sningant.

Ugniadėžė

KAMADOCLUB JUNIOR Kepsninė

Ugniadėžė - itin svarbus KAMADOCLUB Junior komponentas. Aukštos kokybės keraminė ugniadėžė atlaikys itin didelę kaitrą, todėl galėsite ruošti įvairius patiekalus nesibaimindami esamos temperatūros! Aktyviai naudojant kespninę (ypač komerciniais tikslais) atsiranda didelė ugniadėžės skilimo tikimybė. Ir tai nėra paslaptis, tačiau mūsų KAMADOCLUB Junior ugniadėžė pagaminta pagal naujausias technologijas, todėl drąsiai galime teigti, jog tai kokybiška kespninės dalis. Kokybę atspindi mūsų suteikiama 2 metų garantija fiziniamas asmenims ir garantinių įsipareigojimų laikymasis. Juridniams asmenims, kurie naudos kepsninę komerciniais tikslais, ugniadėžei galime pasiūlyti net 1 metų garantiją!

Termometras

KAMADOCLUB JUNIOR Kepsninė

Aukštos kokybės, originalus KAMADOCLUB termometras itin tiksliai rodo temperatūrą, esančią kepsninės viduje. Visuomet galėsite matyti, kokioje temperatūroje kepa arba rūkinama mėsa, vištiena, žuvis, daržovės ar kiti patiekalai.

Jūsų 5 KAMADOCLUB JUNIOR dovanos! Norite sužinoti, ką gausite pirkdami KAMADOCLUB JUNIOR kepsninę? Žiūrėkite žemiau:

Keraminis karščio deflektorius ( Dovana Nr.1 )

 

 KAMADOCLUB JUNIOR Karščio deflektorius 
 
Aukštos kokybės KAMADOCLUB keraminis karščio deflektorius. Jis skirtas tiesioginės ugnies sulaikymui. Tai, tarsi, skydas nuo tiesioginės kaitros. Jeigu šio keraminio karščio deflekoriaus nebūtų, tai galėtumėte kepti ant tiesioginės ugnies ( nerekomenduojam). Keraminis KAMADOCLUB karščio deflektorius naudojamas ilgam kepimui, rūkinimui žemoje temperatūroje bei orkaitės funkcijai atlikti.
 
Kepimo grotelės ( Dovana Nr.2 )
 
KAMADOCLUB JUNIOR Kepimo grotelės
Aukštos kokybės nerūdinančio plieno grotelės! Mėgaukitės kepsniais, grill daržovėmis ar žuvimi su KAMADOCLUB JUNIOR kepimo grotelėmis!
 
Kepsninės uždangalas ( Dovana Nr.3 )
 
KAMADOCLUB JUNIOR Kepsninės uždangalas
Kokybiškas KAMADOCLUB JUNIOR kepsninės uždangalas. Šio uždangalo pagalba galėsite apsaugoti kepsninę nuo išorinių neigiamų veiksnių.
 
Žnyplės grotelėms ( Dovana Nr.4 )
 
KAMADOCLUB JUNIOR Žnyplės grotelėms
Patogios bei lengvos KAMADOCLUB nerūdijančio plieno žnyplės grotelėms. Šių žnyplių dėka užtikrinsite saugų būdą nuimti įkaitusias groteles.
 
Pelenų žarsteklis ( Dovana Nr.5 )
 
KAMADOCLUB JUNIOR Pelenų žarsteklis
Universalus KAMADOCLUB JUNIOR pelenų žarsteklis palengvins Jūsų kepsninės priežiūrą. Žarsteklis skirtas pelenams išimti iš kepsninės.
 
Gamintojas: KAMADOCLUB
Skersmuo: 41 cm
Kepimo grotelių skersmuo: 34 cm
Daugiafunkcinė dviejų zonų kepimo sistema: Nėra
Uždangalas: Taip
Keraminis karščio deflektorius: Taip
Žnyplės grotelėms: Taip
Pelenų žarsteklis: Taip
Kepsninės kojelės: Taip
Kepimo grotelės: Taip
Spalva: Raudona
Kepsninės svoris: 32
Pakuotės matmenys: AxPxG: 58 x 50 x 45 cm
Irina ir Tomas 01-25-2018 11:49
Ačiū Jums labai! Jau kepam :)
Rašyti atsiliepimą
BlogaiGerai

Pica "KAMADOCLUB TOBULOJI"

KAMADOCLUB Picos akmuo

"Tobulas picos padas"

Pirmiausia, turime Jus įspėti - pasigaminę naminę picą su "Tobulu" pado receptu, galite prarasti bet kokį norą kada nors valgyti picerijose, nes niekas negalės prilygti tam, kas garuos ant Jūsų stalo pasinaudojus žemiau išvardintomis gudrybėmis. Būkite nuoseklūs, ten kur receptas reikalauja tikslumo, būkite drąsūs su ingredientais ir prieskoniais, su KAMADOCLUB niekada nebijokite ekperimentuoti ir rezultatas Jus maloniai nustebins. Jei kiltų klausimų, kiekvienas KAMADOCLUB šeimos narys, visada yra laukiamas mūsų Facebook paskyroje.

Jei norite traškaus picos pado - ploniau iškočiokite tešlą, jei puresnio, minkštesnio, beveik storapadės picos - tešlą palikite storesnę.

Turiu prisipažinti, "gudrybės" peržengia autentiškos itališkos picos rėmus, bet kas neeksperimentuoja, tas nekeliauja link tobulybės.

Receptas ir gudrybės:

  • 500g miltų (maždaug dviem 30cm skersmens picoms)
  • 20g šviežių arba 7g sausų mielių
  • 50g kambario temperatūros sviesto
  • 300ml šilto pieno (apie 400C arba kai įkišus pirštą būna šilta, bet nedegina)
  • 1 valgomasis šaukštas rudojo cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (gali būti rūkyta)
  • geras žiupsnis raudonėlio ar kitų picos prieskonių

Dideliame dubenyje sumaišykite mieles su šiltu pienu ir cukrumi, palikite trumpam, kol suputos.

Kitame inde sumaišykite sausus ingredientus (miltus, druską, prieskonius), ištirpinkite ir atvėsinkite sviestą, supilkite į suputojusias mieles.

Grįžtame prie pirmojo puodo, į jį po šaukštą dedame miltų mišinį, maišome šaukštu, kol tai įmanoma, paskui į tešlą suleidžiame pirštus, minkome švelniai, bet intensyviai kol tešla beveik nebelimpa prie rankų, jei reikia berkite dar miltų. Suformuojame rutulį, dubenį uždengiame rankšluoščiu ar maistine plėvele ir statome šiltai (jei stokojate laiko, tešla greičiau kyla dubenį pastačius į kašto vandens vonelę ir viską užklojus.

Kol tešla kyla užkuriam KAMADOCLUB, įkaitinam iki 2500C, dedam deflektorių.

Kol KAMADOCLUB šyla pasiruošiam ingredientus:

iš esmės, pica yra toks patiekalas, ant kurio galite dėti absoliučiai viską, ką mėgstate, bet čia pateikiami tie ingredientai, kurie ypač rekomenduojami, taigi:

  • natūralus pomidorų padažas (niekada neprašausite jį pakeitę BBQ padažu, kuris picą perkels į kitą lygį. Jei ne, pomidorų padažą pagardinkite balzaminiu actu)
  • šaltai rūkytos šoninės juostelės
  • mozzarella tipo sūris
  • fermentinis sūris
  • marinuoti jelapeno pipiriukai (jei mėgstate aštriau)
  • per pusę perpjauti vyšniniai pomidoriukai
  • ir viskas, ką mėgstate

Visus ingredientus dėti saikingai ir tik prieš pat šaunant į grilių, nes persistengus picos pagrindas gali permirkti ir prarasti savo traškumą bei elastingumą.

Iškilusią tešlą padalinti į tiek gabalėlių, kiek picų ruošiatės kepti, likusius padėti dar kilti. Pasirinktą iškočioti iki pageidaujamo storio ir perkelti ant kepimo popieriaus. Patepus padažu pabarstyti picos prieskoniais (raudonėliai, čiobreliai), visą padą dosniai iškloti tarkuotu fermentiniu sūriu ir sudėti mėgstamus ingredientus, viską užbaigiant vyšniniais pomidorais ir mozzarellos rutuliukais.

Pasiruošiam ližę, ant kurios nutempiam picą su visu kepimo popierium, nešam į įkaitintą KAMADOCLUB, perkeliam viską ant picos akmens (nepamirškite ir deflektoriaus!).

5-7 min, kol sūris gerokai išsilydo ir SKANAUS. (Pirma pica gali kepti šiek tiek ilgiau, o po trečios, jei kepate daug, rekomenduojama picos akmeni trumpam išimti, kad atvėstų ir neprisvilintų dar nespejusio iškepti pado, taip pat picos kepimo laiką pasirinkite atsižvelgiant į ingredientų kiekį ir picos pado storį).

Pirmyn!

DORADOS PER 20 MINUČIŲ

DORADOS KAMADOCLUB.LT

Reikės:
-> tiek doradų, kiek bus vakarieniautojų;
-> citrinos ar laimo;
-> 3 skiltelės česnako;
-> petražolių;
-> krapų;
-> alyvuogių aliejaus;
-> žuvies prieskonių;
-> druskos, pipirų
Imam petražoles ir krapus (nuoširdžiai, jei nemėgstat, galit puikiai apsieiti ir praleidę kažkuriuos), smulkiai sukapojame, dubenyje sumaišom su išspaustu česnaku, šlakeliu alyvuogių aliejaus, žuvies prieskoniais, citrina, druska ir pipirais.
Ateina doradų žvaigždžių valanda - įpjaunam šonus ir įtrinam pasiruoštu prieskonių mišiniu, likusį sudedam į pilvelius.
Jei turit papildomą pusvalandį, galit palikti pasimarinuoti, jei vakarienė turi būti ypač greita, kuriam kepsninę, sureguliuojam 180 laipsnių, groteles patepam alyvuogių aliejum (tada neprisvils žuvies oda), dedam deflektorių ir pasiruošiam kepimui ant netiesioginės kaitros.
Ant pjedestalo nešam paruoštus žuviukus, šaunam į KamadoClub kepsinę ir lygiai 20 minučių turim pasipjaustyti žalioms salotoms.
Paskui vos spėjam fotografuoti, nes garuoja nuo stalo greičiau nei saldainiai per vaikų gimtadienį 
Skanaus!

Elnienos troškinys su daug daržovių ir dar daugiau skonio

Ko prireiks:

  • Elnienos ar bet kokios kitos mėgstamos mėsos gabalas
  • 2 didelės bulvės
  • 3 didelės morkos
  • 3 skiltelės česnako
  • 2 svogūnai
  • 0,5 pakelio šaldytų šparaginių pupelių
  • 1 paprika
  • 1 šaukštas garstyčių
  • 1 šaukštas pomidorų pastos
  • 1 indelis riebios grietinėlės
  • 1 stiklinė vandens
  • Žvėrienos prieskoniai
  • Saujelė raugerškio uogų

Procesas:

Mėsą su smulkintais česnakais apskrudiname stipriai įkaitintoje keptuvėje, šonams paskrudus dedam į ketaus puodą. Einam į kiemą ir užkuriam KamadoClub kepsninę. Dedam anglių, kepimas neilgas, todėl nepersistengiam, išimam visus nereikalingus priedus. Rekomenduojame naudoti deflektorių, ypač nepatyrusiems kepėjams, bet nepersistengus su temperatūra ir turint gerą ketaus puodą, viskas puikiausiai išeis ir be jo. Pagaunam 200-220oC ir grįžtame pas daržoves. Supjaustom svogūnus ir 2 morkas, pakepinam ant sviestuko, pagardinam druska ir pipirais, kol kepa kubeliais supjaustom likusią morką, bulves, papriką ir kartu su šparaginėm pupelėm paguldom į paruoštus mėsos patalus ketaus puode. Dedam garstyčias, pomidorų pastą (ar mėgstamą padažą), pilam grietinėlę ir vandenį, beriam prieskonius ir raugerškio uogas. Viską išmaišom, įsitikinam, kad PRO sąžiningai laiko „pagautą“ temperatūrą, kabinam puodą į jam skirtą laikiklį arba dedam ant grotelių virš deflektoriaus. Ilgai atidaryto nelaikom, kad neužsidegtų anglys. Viskas, turit 60-90 min. O lygiai už 10 pasigirs kaimyno skambutis su klausimu „Tai kas ten taip kvepia? Aš čia vyno atsidariau, sakau, gal užsuksiu, pasidalinsim“. Mylėkim savo kaimynus ir gerą maistą ;)